info@turkbiyofizikdernegi.org

Bu yıl 32. Ulusal Biyofizik Kongresini pandemi koşulları altında Türk Biyofizik Derneği yönetimi olarak 17-19 Kasım 2021 tarihleri arasında online/çevrimiçi yapmayı planladık.

Pandemi koşulları altında bu bilimsel toplantıyı yüz yüze yapamamak hepimizi derinden üzmektedir. Pandemi koşulları sona erdiğinde kaldığımız yerden devam etmek için heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Dernek olarak, bilimsel konuların tartışılacağı, yeni bilgilerin öğrenileceği, birikimlerin paylaşılacağı, yabancı konukların çeşitli konuların anlatılacağı bir bilimsel toplantıyı yapmaktan mutluluk ve onur duymaktayız. En yakın zamanda Türk Biyofizik Derneği web sayfasından online yapılacak kongre ile ilgili bilgiler siz değerli üyelerimizle paylaşılacaktır.

Saygılarımızla.

Türk Biyofizik Derneği